Jeroen Bleekemolen blikt vooruit op de Grand Prix van Amerika

Red Bull Amerika 2021
Premium update

Dit weekend keren we terug naar het Circuit of the Americas in Austin, Texas. Dit is de tweede race in Amerika voor dit seizoen. Vorig jaar won Max Verstappen de race in Austin en ook dit weekend hangt er weer veel vanaf. Grijpt Red Bull dit weekend de constructeurstitel? Jeroen Bleekemolen blikt namens Grand Prix Radio vooruit op de Grand Prix van Amerika. 

We keren terug naar Amerika en deze keer naar Texas om precies te zijn. Daar wordt op het Circuit of the Americas de negentiende race van de kalender verreden. Vorig jaar won Max Verstappen en versloeg hiermee Lewis Hamilton ook zaten de twee coureurs midden in hun strijd voor de wereldtitel. Dit seizoen gaat het er relaxter aan toe voor Verstappen. De Nederlander is in Japan al gekroond tot wereldkampioen. Enkel de constructeurstitel moet nog gewonnen worden en daar maken ze dit weekend een grote kans op. 

Dit is een premium update van Grand Prix Radio. Door je te abonneren op deze updates via onze apps steun je de constante ontwikkeling van Grand Prix Radio en krijg je toegang tot nog meer unieke verhalen, video’s en foto’s over de autosport. De premium updates van Grand Prix Radio kun je lezen in de Grand Prix Radio apps.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen