Jeroen Bleekemolen blikt vooruit op GP van Las Vegas

door Amber Buwalda
Premium update
2023 Las Vegas Grand Prix - Wednesday
Premium update

Het is tijd voor de Grand Prix van Las Vegas! Na een spetterende openingsceremonie zien we de Formule 1-auto's morgen over de welbekende Strip in Las Vegas rijden. Hoe erg gaan de coureurs last hebben van de koude baantemperaturen op dit nieuwe circuit? Jeroen Bleekemolen blikt namens Grand Prix Radio alvast vooruit op de Grand Prix van Las Vegas.

Viva Las Vegas! We zijn aangekomen bij de laatste Amerikaanse race van het jaar. Jeroen Bleekemolen heeft er zin in. ''Het is een Grand Prix waar heel veel mensen naar uitkijken, en sommigen ook niet. Een stratencircuit over de Strip van Las Vegas is natuurlijk wel heel bijzonder. We raceten daar ooit op het parkeerterrein van het Caesars Palace. Het is nu een baan met snelle en lange rechte stukken.''

Dit is een premium update van Grand Prix Radio. Door je te abonneren op deze updates via onze apps steun je de constante ontwikkeling van Grand Prix Radio en krijg je toegang tot nog meer unieke verhalen, video’s en foto’s over de autosport. De premium updates van Grand Prix Radio kun je lezen in de Grand Prix Radio apps.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden