Jeroen Bleekemolen en Tim Coronel te gast bij F1 aan Tafel

door Jacobine van den Berg
10-saturday-monza

Maandagavond om 21:00 uur staat er weer een gloednieuwe aflevering van de Grand Prix Radio-podcast, F1 aan Tafel voor je klaar. Presentator Jeroen Mul ontvangt in The Harbour Club in Vinkeveen spraakmakende gasten met wie hij natuurlijk de laatste actualiteiten op racegebied bespreekt. 

Zo is Jeroen Bleekemolen te gast. Die kennen we onder andere van de 24 uur van Le Mans, de 12 uur van Sebring en de 12 uur van Bathurst en Abu Dhabi. Daarnaast is hij ook nog eens ondernemer bij Race Planet.

Naast Jeroen Bleekemolen zal ook Tim Coronel, rallycourerur en ondernemer van Coronel Kart, aanschuiven. Tim Coronel is dit jaar nog actief geweest in de Dakar Rally in Saoedi-Arabië, samen met broer Tom. Uiteraard is ook vaste waarde Frans Verschuur weer van de partij.

Gratis tanken bij TinQ

Ook deze week maak je weer kans op €50,- gratis tanken bij TinQ én twee prachtige tribune kaarten voor de Grand Prix van Hongarije eind juli met Raad het Autogeluid. Maandagavond weer om 21:00 uur te beluisteren via grandprixradio.nl, onze gratis app voor je smartphone of in je favoriete podcast-plek. 

Lees ook: Hamilton: Totaal niet boos op Verstappen of Red Bull

Lees ook: Hamilton dacht niet na over pensioen

Lees ook: Wolff eens met vertrek Masi: Juiste stappen ondernomen

door Jacobine van den Berg

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden