Kevin Magnussen: Van hekkensluiter tot polesitter

Kevin Magnussen pole position
Premium update

Kevin Magnussen beleefde een droomdebuut in de Formule 1. Met een tweede plek waren velen onder de indruk van de Deen. Een echte doorbraak bleef tot op heden uit. In ongeveer negen jaar zat de Formule 1-carriere van Magnussen in een achtbaan met veel hoogtepunten maar ook zeker dieptepunten. Grand Prix Radio neemt je mee in de stappen van Magnussen richting de Formule 1 en verder.

Zoon zijn van een Formule 1-coureur, iets wat we vaker terugzien in de sport. Schumacher, Verstappen, Rosberg, Hill, Villeneuve, Andretti zijn dan ook namen die vaker op de grid te vinden waren. Zo ook bij familie Magnussen. Jan Magnussen, vader van huidig Formule 1-coureur Kevin Magnussen, reed 25 grands prix-weekenden. Echt indrukwekkende prestaties bleven voor Magnussen Senior achterwege, iets waar zoon Kevin later wel in wist te slagen. 

Dit is een premium update van Grand Prix Radio. Door je te abonneren op deze updates via onze apps steun je de constante ontwikkeling van Grand Prix Radio en krijg je toegang tot nog meer unieke verhalen, video’s en foto’s over de autosport. De premium updates van Grand Prix Radio kun je lezen in de Grand Prix Radio apps.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden