Koning van de Race: Hij gaat punten pakken

door Tim Koenders
F1 aan Tafel 17-7-2023

‘Wie is de Koning van de Race?’ Elke week wordt er met de tafelgasten van F1 aan Tafel vooruit geblikt op de komende race waarbij elke tafelgast een vraag moet beantwoorden. In de podcast van deze week is het Toine van Peperstraten, die de vragen stelt. 

Aankomend weekend wordt de Grand Prix van Hongarije verreden. Red Bull Racing heeft dit seizoen duidelijk de beste auto. Toch wist Sergio Pérez de afgelopen vijf races maar één keer op het podium te eindigen. Daarom wil Toine van Peperstraten van Linda Vermeeren, sportverslaggever bij Omroep Fryslan en Formule 1-magazine, weten of de Mexicaan in Hongarije op het podium gaat eindigen. “Ja, dat moet toch wel weer een keer.”

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Grand Prix Radio (@grandprixradio)

Daniel Ricciardo

Daniel Ricciardo maakt aankomend weekend zijn rentree in de Formule 1. De Australiër vervangt Nyck de Vries bij het team van AlphaTauri. Meindert van Buuren, coureur en ondernemer, moet voorspellen op welke positie de AlphaTauri coureur zich gaat kwalificeren. “Ik denk vijftiende en hij gaat punten pakken.”

Red Bull heeft, samen met McLaren in 1988, het record in handen voor de meeste overwinningen op rij. Dj, producer en muziekdeskundige Ronald Molendijk denkt dat het team uit Milton Keynes niet op twaalf gaat komen in Hongarije. Toine van Peperstraten wil namelijk van hem weten waar de coureurs van Ferrari eindigen. “Eén en twee.”

Denk jij een betere Koning van Race te zijn? Luister elke week de F1 aan Tafel podcast van Grand Prix Radio en discussieer mee op onze social media.

door Tim Koenders

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden