Koning van de Race: Hij zou hem zomaar kunnen winnen

door Tim Koenders
F1 aan Tafel 3-7-2023

‘Wie is de Koning van de Race?’ Elke week wordt er met de tafelgasten van F1 aan Tafel vooruit geblikt op de komende race waarbij elke tafelgast een vraag moet beantwoorden. In de podcast van deze week is het Mattie Valk, die de vragen stelt. 

Aankomend weekend staat de Grand Prix van Groot-Brittannië op het programma. Het is de thuisrace van onder andere Lewis Hamilton. De coureur waarnaar één van de rechte stukken is vernoemd. Mattie Valk wil weten waar de zevenvoudig-wereldkampioen gaat eindigen. Coureur en winnaar van onder andere de 24 uur van Daytona denkt niet dat de Brit op het podium kan komen. “Vierde.”

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Grand Prix Radio (@grandprixradio)

Fernando Alonso

Fernando Alonso eindigde tijdens zes van de negen races op het podium. Tijdens de Grand Prix van Oostenrijk lukte het de Spanjaard niet om op het podium te komen. Daarom moet Olav Mol, Formule 1-commentator bij Grand Prix Radio, voorspellen of hij dit wel kan op het thuiscircuit van Aston Martin. “Hij zou hem zomaar kunnen winnen.”

“Eindigt Nico Hülkenberg in de punten?” Dat wil Mattie Valk weten van Frans Verschuur, voormalig teambaas van Jos Verstappen. “Nee.” De laatste races zien we vaak dat de Haas tijdens de race ver naar achteren zakt. Tijdens de Grand Prix van Oostenrijk wist Hülkenberg de finish niet eens te halen.  

Denk jij een betere Koning van Race te zijn? Luister elke week de F1 aan Tafel podcast van Grand Prix Radio en discussieer mee op onze social media.

door Tim Koenders

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden