Koning van de Race: Ze zullen zeggen dat ze heel goed zijn

door Tim Koenders
Koning van de race 8-11-2023

‘Wie is de Koning van de Race?’ Elke week wordt er met de tafelgasten van F1 aan Tafel vooruit geblikt op de komende race waarbij elke tafelgast een vraag moet beantwoorden. In de podcast van deze week is het Mattie Valk, die de vragen stelt.

Over iets meer dan een week staat de Grand Prix van Las Vegas op het programma. Het wordt de eerste keer dat de Formule 1 op het stratencircuit gaat rijden. Daarom wil Mattie Valk van Frans Verschuur, voormalig teambaas van Jos Verstappen, weten of we verrassende resultaten gaan zien. “Ik denk het niet, gewoon weer Verstappen op één.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Grand Prix Radio (@grandprixradio)

Mercedes

Mercedes beleefde in Brazilië een lastig weekend. Waar ze vorig seizoen nog wisten te winnen op het Zuid-Amerikaanse circuit kwam Lewis Hamilton afgelopen weekend niet verder dan een achtste plaats. George Russell haalde het einde van de race niet. Rob van Someren, dj bij Radio 10, moet voorspellen of er een Mercedes op het podium komt in Las Vegas. “Nee, ik denk dat je ze de rest van het seizoen niet meer op het podium gaat zien.”

Rode vlaggen

“Gaan we rode vlaggen zien in Las Vegas?” Dat wil Mattie Valk weten van BMW-coureur Sandra van der Sloot. “Dat zou best kunnen.”

Denk jij een betere Koning van Race te zijn? Luister elke week de F1 aan Tafel podcast van Grand Prix Radio en discussieer mee op onze social media.

door Tim Koenders

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden