Legendarische Gijs van Lennep te gast bij F1 aan Tafel

photo_2021-02-26_20-48-56

Gijs van Lennep is komende maandag een van de gasten bij de grootste Formule 1-podcast van Nederland: F1 aan Tafel. Jeroen Mul, presentator van de podcast, ontvangt verder Werner Budding en vaste kracht Frans Verschuur. F1 aan Tafel is elke maandagavond te beluisteren om 21.00 uur via deze website en via je favoriete podcast-app.

Vanuit het House of Exclusive Cars, AutoVilla in Naarden ontvangt Jeroen Mul deze drie gasten. Als oud F1-coureur, meervoudig winnaar van de 24h van Le Mans en de 'beste Nederlandse coureur van de eeuw' heeft van Lennep verstand van zaken en schuift daarom aan. Als tweede gast schuift Werner Budding aan. Budding is al jarenlang auto-journalist en presentator. De laatste gast is de vaste waarde van de show, Frans Verschuur. Verschuur is teambaas en al jaren coureur. Hij heeft onder andere de 24h van Le Mans gewonnen samen met Jos Verstappen.

Ook deze week maak je weer kans op 50 euro gratis tanken bij TinQ. Hoe kun je winnen? Luister aankomende maandag 1 maart, naar de podcast en speel mee met 'Raad het Autogeluid'. Heb je een vraag voor één van onze gasten? Stuur dan een mailtje naar f1aantafel@grandprixradio.nl en wie weet beantwoorden onze gasten jouw vraag!

F1 aan Tafel is maandagavond 21.00 uur te beluisteren via GrandPrixRadio.nl of je favoriete podcast-app.

[video width="848" height="848" mp4="https://www.grandprixradio.nl/wp-content/uploads/2021/01/Frans-Verschuur.mp4"][/video]

 

Lees ook: F1 aan Tafel: “Duo Max/Sergio beter dan vorig jaar”

Lees ook: Jack Plooij: ‘’Alonso maakt het verschil bij Alpine’’

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden