Max Verstappen feestelijk onthaald in Milton Keynes

SI202112150378_hires_jpeg_24bit_rgb

Kersvers wereldkampioen Max Verstappen bracht een bezoekje aan de fabriek van Red Bull Racing in Milton Keynes en werd daar feestelijk onthaald. In zijn oranje Honda moest hij door de mensenmassa die met oranje fakkels de Nederlander op stonden te wachten. 

Max Verstappen heeft afgelopen weekend de Grand Prix van Abu Dhabi gewonnen en dat leverde hem ook de wereldtitel op. Na een lange en zware strijd wist de Nederlander de titel te pakken. Het was al weer acht jaar geleden dat Red Bull een titel won en in 2021 was het weer raak. Drie dagen na het behalen van de titel, bracht de Nederlander een bezoekje aan de fabriek.

Teamsport

Formule 1 is een echte teamsport, ook al lijkt dat niet altijd zo. De meeste focus gaat naar de rijderstitel in vergelijking met de constructeurstitel. Maar er zijn veel mensen nodig om twee auto's te laten rijden op de verschillende circuits over de hele wereld. De meeste mensen werken het hele jaar in de fabriek voor Red Bull in Milton Keynes. Een wereldtitel is voor al die mensen hetgeen waar ze voor werken. Een reden voor een warm onthaal wanneer de wereldkampioen voor het eerst weer terugkeert bij de fabriek.

Lees ook: ‘Gouden’ Verstappen tijdens Pirelli-testdagen

Lees ook: Overwinning Max Verstappen in 10 foto’s

Lees ook: Kampioen Verstappen: “Wil rest van mijn leven bij Red Bull blijven!”

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden