Max Verstappen woest op organisatie virtual 24 uur Le Mans

door Patrick Wuite
Max Verstappen RB18

Max Verstappen is ziedend op de organisatie van de virtuele 24 uur van Le Mans, die afgelopen weekend werd gehouden. Door connectieproblemen kon de Nederlander de race niet winnen, terwijl hij, met zijn team Redline, fier op kop reed. "Het was echt een clownshow", aldus Verstappen. 

De virtuele 24 uur van Le Mans is een populaire race onder gamers én coureurs. Max Verstappen deed afgelopen weekend mee aan die wedstrijd en reed op kop, maar toen het ochtend werd kreeg hij verbindingsproblemen. Toen dit opgelost was, lag hij zeventiende en toen kreeg hij nog een keer problemen met zijn verbinding. Verstappen had genoeg van die problemen, staakte zijn wedstrijd en uitte zijn ongenoegen over de vele problemen.

"Het is echt een grap. Het was echt een gigantische clownshow. Je bent vijf maanden lang bezig om dit kampioenschap te winnen. Je leidt het kampioenschap, je leidt de wedstrijd en dan gebeurt er dit. Ze (rFactor 2, de game in kwestie, red.) kunnen hun eigen game geeneens managen", doelt Verstappen op de problemen waardoor de wedstrijd twee gestaakt werd. 

Max Verstappen zaterdag Abu Dhabi 2022

Laatste keer

"Het is de derde keer dat het mij overkwam en nu heb ik er wel genoeg van. Dit was de laatste keer dat ik deelnam, want waarom zou je hier nog aan meedoen?", aldus de Nederlander.

Lees ook: Niki Terpstra en Gijs van Lennep te gast in F1 aan Tafel

Lees ook: Williams sleept F3-coureur Franco Colapinto binnen

Lees ook: Fernando Alonso: De eeuwige honger naar succes

door Patrick Wuite

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden