Max Verstappen: "Wordt een spannend gevecht tot het einde"

SI202111210363_hires_jpeg_24bit_rgb

Max Verstappen is als tweede gefinisht tijdens de Grand Prix van Qatar. De Nederlander zag titelrivaal Lewis Hamilton de race winnen. Mede door het behalen van de snelste raceronde wist hij de schade zo minimaal mogelijk te houden. Voorafgaand aan de race kreeg hij nog een gridstraf voor het negeren van dubbel gele vlaggen.

Verstappen had een uitstekende start en wist direct goede winst te halen ondanks zijn opgelegde gridstraf van drie plaatsen. “Gelukkig hadden we een goede start en konden we snel terugkomen naar P2. Het was mooi dat het ons lukte om de snelste ronde te pakken”, aldus de Red Bull-coureur direct na afloop van de race.

De Nederlander vervolgde: “Het was goed, het is een leuke baan om te rijden. Het is een snel circuit en de bandenslijtage was niet zo hoog als verwacht.”

"Ik voel me goed"

Verstappen staat momenteel nog steeds aan de leiding in het kampioenschap en werd door Jenson Button gevraagd met welk gevoel hij de laatste twee races ingaat: “Ik voel me goed, het wordt een spannend gevecht tot het einde”, zo sloot de Red Bull-coureur af.

Lees ook: Hamilton wint GP van Qatar voor Verstappen en Alonso

Lees ook: Gridstraf voor Verstappen en Bottas na negeren gele vlaggen

Lees ook: De Vries en Vandoorne rijden IndyCar-test in Sebring

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden