McLaren onthult presentatiedatum nieuwe auto's

door Jacobine van den Berg
3639737

McLaren heeft als derde team de lanceerdatum voor de 2022-bolide bekend gemaakt. De auto waarin Daniel Ricciardo en Lando Norris dit seizoen zullen rijden wordt gepresenteerd op 11 februari. Dat is één dag nadat Aston Martin dat doet. Het zal rondom deze datum nog drukker worden met onthullingen in de Formule 1-wereld, dat aangezien er nog zeven teams zijn die hun lanceerdatum bekend gaan maken.

McLaren laat via een promotievideo op Instagram weten dat 11 februari de officiële presentatiedatum van hun bolide voor dit seizoen is. Hier is nog geen officiële naam aan gekoppeld. Naar verwachtingen zal het de MCL36 zijn, maar dat is dus nog niet zeker. De plaats van de onthulling is ook nog niet bekend, al hint het team in de video wel naar het McLaren Technology Center in Engeland.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door McLaren (@mclaren)

IndyCar

Zoals het onderschrift van de video verklapt zal de onthulling niet alleen in het teken van de Formule 1 staan. Het team is ook actief in andere racecategorieën zoals esports, Extreme E en IndyCar. In de IndyCar is het team bekend als McLaren Arrows SP. Ook voor die teams zal 11 februari de datum zijn waarop meer onthuld wordt over het seizoen 2022.

Lees ook: Functie Michael Masi binnen organisatie FIA aangepast

Lees ook: Formule 1-circuit Miami krijgt steeds meer vorm

Lees ook: Terugkeer Hamilton zou afhangen van resultaten FIA-onderzoek

door Jacobine van den Berg

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen