Norris niet blij met P1: Was liever laatste

door Patrick Wuite
3639737

Lando Norris sloot de eerste testdag in Barcelona als snelste af, maar echt blij is de Brit daar niet mee. "Ik was liever laatste geworden", zo laat de Brit weten na de eerste testdag in Spanje. 

Norris denkt namelijk dat de snelste tijd voor torenhoge verwachtingen zorgt. "Mensen denken nu vast: ze zijn waanzinnig competitief, maar dat zijn wij niet. Daarom was ik liever de traagste geweest om de verwachtingen te temperen", liet Norris weten aan onder andere Racefans. De reden voor de snelste tijd? "We waren met een ander programma bezig dan de andere teams. Ik denk dat een paar andere teams de komende dagen veel sneller gaan zijn", voorspelt de Brit.

Problemen

Het was ook geen probleemloze dag voor het team van McLaren. "We hadden wat kleine problemen. Ik had graag wat meer rondes gereden, wat we ook van plan waren, maar die problemen hielden ons tegen", aldus de McLaren-coureur.

Lando Norris in actie 2022 (2)

Ricciardo

Vandaag komt de 22-jarige Brit niet in actie, als zijn teamgenoot Daniel Ricciardo vandaag zijn eerste officiële meters maakt in de MCL36. Op vrijdag komt Norris weer in actie.

Lees ook: Lando Norris: Nieuwe auto's zijn niet heel veel anders

Lees ook: Bottas: Kleine teams gaan grote kansen krijgen

Lees ook: Eerste testdag Barcelona in tien foto's

 

door Patrick Wuite

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden