Ocon optimistisch na sensationele P3: 'Kom maar op!'

jm1825au196

Esteban Ocon zorgde voor een regelrechte sensatie door het ‘nieuwe’ team Racing Point Force India direct te kwalificeren naar P3. De regenbui in de laatste sessie van de kwalificatie voor de Grand Prix van België zette alles op z’n kop en het team profiteerde hier maximaal van.

"Het is geweldig om hier op P3 te staan. Helemaal na de moeilijke tijd die we hebben gehad met het team. Dat is nu over en we zijn begonnen met een frisse start. We zijn heel blij met dit resultaat, al hadden we de derde plek niet verwacht natuurlijk," aldus de Fransman.

"Onder zulke omstandigheden weet je dat je altijd een kans maakt. Het verschil tussen de auto’s wordt hierdoor gewoon minder groot en vandaag hebben we er het maximale uitgesleept. De jongens hebben fantastisch werk verricht. We konden snel van banden wisselen en naar buiten gaan, dus dat was fantastisch. Ik zette vervolgens een goede ronde neer en belandde op P3. De wagen is het hele weekend al sterk, zelfs op een droge baan, dus hopelijk kunnen we morgen een goed resultaat boeken. Kom maar op!," besloot Ocon.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen