Odendaal teamgenoot van Bendsneyder bij RW Racing GP

180923_Ara_Odendaal

Steven Odendaal heeft voor een jaar bijgetekend bij het Nederlandse Moto2-team NTS RW Racing GP. De 25-jarige Zuid-Afrikaan krijgt volgend seizoen Bo Bendsneyder als teamgenoot naast zich. Odendaal is sinds vorig jaar betrokken bij de ontwikkeling van het NTS-frame waarmee RW Racing GP rijdt.

Met het nieuwe frame, dat nog volop in ontwikkeling is, behaalde Odendaal dit seizoen tot nu toe één punt (op Mugello) en zat hij er een paar keer heel dicht bij.

Teammanager Jarno Janssen is blij dat Odendaal blijft. “Steven is vanaf het allereerste begin betrokken geweest bij het NTS-project en hij is voor ons van grote waarde wat betreft de verdere ontwikkeling van het chassis en ons gezamenlijke project. Niet alleen vanwege zijn fantastische inzet maar bovenal vanwege zijn gedrevenheid, interesse en kennis om het chassis nog beter te maken. Naast de Grand Prix-weekenden zijn we momenteel al heel druk bezig met volgend seizoen en werken we een intensief testprogramma af met het nieuwe Triumph-motorblok.”

 

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden