Olav Mol over gevecht om leiding: "Iedereen heeft hier op gewacht"

door Olav Veenhof
Premium update
Verstappe en Norris
Premium update

Olav Mol, commentator van Grand Prix Radio, blikt terug op de Grand Prix van Imola. Olav vertelt over een bewogen raceweekend waarin Max Verstappen opnieuw de strijd aangaat met Lando Norris, Sergio Pérez die niet naar voren kan komen en de toekomst van Alexander Albon bij Williams.

Formule 1 arriveert in Europa, wat betekent veel updates voor elk team. Aangezien elk team het hoofdkwartier heeft gevestigd in Engeland, Frankrijk of Italië is het qua distributie makkelijk om onderdelen mee te nemen. McLaren zet de goede lijn van Miami voort op Emilia Romagna. Lando Norris finisht op slechts zeven tienden van racewinnaar Max Verstappen. Olav Mol, commentator bij Grand Prix Radio, geniet van de strijd tussen de twee rijders. "Dit is waar iedereen op heeft gewacht en dit ziet er veelbelovend uit voor de rest van het seizoen. Op sommige circuits kan McLaren net zo snel zijn als Red Bull. Dan gaat het alleen nog om het poppetje in de auto. Verstappen heeft echt met zijn hersens gereden."

Dit is een premium update van Grand Prix Radio. Door je te abonneren op deze updates via onze apps steun je de constante ontwikkeling van Grand Prix Radio en krijg je toegang tot nog meer unieke verhalen, video’s en foto’s over de autosport. De premium updates van Grand Prix Radio kun je lezen in de Grand Prix Radio apps.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden