Olav Mol over overwinning Norris: "Fantastisch voor de sport"

door Olav Veenhof
Premium update
Norris
Premium update

Olav Mol, commentator van Grand Prix Radio, blikt terug op de Grand Prix van Miami. Olav vertelt over een bewogen raceweekend waarin Lando Norris eindelijk zijn eerste overwinning pakt, Kevin Magnussen niet zijn beste weekend heeft en de comeback van Daniel Ricciardo.

Zes keer pole position in zes races én een overwinning in de sprint in Miami voor Max Verstappen. De Nederlander moest alleen nog de 57 rondes in Miami uitrijden om 25 punten bij te schrijven. Het verliep toch allemaal anders, Lando Norris wint de race in Amerika. Hij heeft er 110 races op moeten wachten, maar sinds zondag heeft hij eindelijk een Grand Prix-zege op zijn naam. De McLaren-coureur bewees critici hun ongelijk en bleek na afloop bovendien een populaire winnaar. Waar Kevin Magnussen het halve Formule 1-veld een weekend lang dwarszat in Miami, bracht de Deen Norris juist de opening richting die eerste zege.

Dit is een premium update van Grand Prix Radio. Door je te abonneren op deze updates via onze apps steun je de constante ontwikkeling van Grand Prix Radio en krijg je toegang tot nog meer unieke verhalen, video’s en foto’s over de autosport. De premium updates van Grand Prix Radio kun je lezen in de Grand Prix Radio apps.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden