Ondertussen op Spa-Francorchamps...

door Jacobine van den Berg
9-sunday-belgium

Tijdens de Grand Prix van België werd het wachten niet bepaald beloond voor de aanwezige fans op het Circuit de Spa-Francorchamps. De kijkers thuis zijn echter wel vermaakt met de vele taferelen die in beeld kwamen tijdens het wachten tot de race van start zou gaan. Hieronder zijn de leukste, grappigste en opvallendste momenten verzameld:

Terwijl Lando Norris een dutje ligt te doen in de garage van McLaren, probeert teamgenoot Daniel Ricciardo het publiek op te warmen met een wave ter hoogte van de start/finish.

Zoals blijkt uit deze beelden die zijn vastgelegd door F1TV Pro sloeg de verveling ook toe bij de baancommissarissen. Die besloten om in de regen een potje jeu de boules te spelen vlak naast de bandenstapel in het grind:

Sebastian Vettel / Aston Martin / Spa-Francorchamps / België / 2021
Foto: Aston Martin F1 Team

F1TV Pro heeft ook beelden getoond van het team van Alpine die hadden besloten om een potje te gaan kaarten, een creatieve manier om de tijd goed door te komen. Ook werd er bij een aantal Alpine monteurs de bekende Macarena gedanst:

Sebastian Vettel / Aston Martin / Spa-Francorchamps / België / 2021
Foto: Aston Martin F1 Team

De engineers van Red Bull Racing zijn erin geslaagd de auto van Sergio Pérez op te knappen na zijn crash in de verkenningsronde. Dat er voor een monteur veel haast bij geboden was is te zien in deze hilarische video hieronder:

Lees ook: Max Verstappen wint GP van België na twee rondes racen

Lees ook: Wolff: “Keuze tussen Bottas en Russell is al gemaakt”

Lees ook: Lewis Hamilton: “Hopelijk krijgen fans geld terug”

door Jacobine van den Berg

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden