Perez: ''Ik heb mijn hele leven gewacht op deze kans''

Perez-red-bull

Sergio Perez heeft afgelopen week een bezoek gebracht aan de fabriek van Red Bull Racing in Milton Keynes. Na een rondleiding werd hij voor de camera gezet en kijkt hij vooruit naar het nieuwe Formule 1-seizoen.

''Ik heb mijn hele leven gewacht op een kans bij een topteam en eindelijk was die daar en is die op het juiste moment gekomen'', begint Perez. ''Ik kijk ernaar uit om er een succes van te maken en om samen met de engineers en Max samen te werken. Mijn familie is erg blij en enthousiast over het nieuwe project en kan genieten van de volledige steun.

''Het is geweldig om deel uit te maken van de Red Bull-familie'', gaat Perez verder. ''Je kunt meteen zien waarom ze zoveel succes hier hebben gehad. Het is totaal anders dan bij de teams waar ik heb gezeten. Alles is erg indrukwekkend en ik kan niet wachten om aan de slag te gaan.''

Perez laat weten enorm dankbaar te zijn voor de enorme kans die hij gekregen heeft en hij eigenlijk nog niet kan beseffen dat hij voor Red Bull Racing mag gaan uitkomen.

''Ik moet Red Bull bedanken voor deze enorme kans. Dat ze mij deze kans toevertrouwen, betekent erg veel voor mij. Ik breng heel veel ervaring mee waarmee ik het team vooruit mee kan helpen. Ik kan eigenlijk nog niet geloven dat ik hier ben. Ik vind het een eer om de Red Bull-kleuren te dragen en deel uit mag maken van de familie. Ik vind het ook een geweldig merk en het werk wat ze verrichten in de verschillende sporten waarin ze actief zijn.''

De Mexicaan weet dat er een grote uitdaging voor hem in het verschiet ligt. Natuurlijk zit hij bij een topteam, maar heeft hij ook te maken met een erg sterke teamgenoot.

''Het is een grote uitdaging. We weten allemaal hoe getalenteerd en snel Max is. Hij is één van de snelste en wellicht de snelste coureur van de huidige grid. Ik kijk er erg naar uit om met hem samen te werken en het team vooruit te helpen'', besluit hij.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen