Peter Rijsenbrij nieuwe radiodirecteur Grand Prix Radio

door de redactie van Grand Prix Radio
rijsenbrij liggend

Peter Rijsenbrij wordt radiodirecteur van Grand Prix Radio. Hij krijgt vanaf begin oktober de leiding over het landelijke online/DAB+ radiostation van Olav Mol en Alexander Stevens. Rijsenbrij was voorheen onder meer programmadirecteur en music-director bij Radio 10.

“Het is fijn om met Peter verder te bouwen aan ons radiostation, hij heeft de knowhow die aansluit bij onze ambitie om de positie van Grand Prix Radio in de Nederlandse radiomarkt verder te verstevigen”, aldus Olav Mol. “Door de unieke content van Grand Prix Radio groeit de populariteit van het station enorm en met de expertise van Peter kan Grand Prix Radio doorgroeien in het radiolandschap.”

“Ik ken Peter van mijn tijd bij Radio 10 en ik had hem al een tijdje op het oog om hem als radiomanager te strikken, zegt Alexander Stevens. “Hij heeft een bewezen staat van dienst. Toen ik hem hiervoor vroeg, was hij direct enthousiast. We weten wat we aan elkaar hebben en dat maakt dat we qua samenwerking al een voorsprong hebben. We hoeven niet meer aan elkaar te wennen, dat zit wel goed”, zegt Stevens.

Peter Rijsenbrij Olav Mol Alexander Stevens
Foto: Edwin Smulders

“We komen met nóg meer Formule 1, zoals de live verslaggeving van alle Formule 1-trainingen, kwalificaties en wedstrijden met Olav Mol en Jack Plooij maar ook met meer populaire presentatoren en programma’s. Dat resulteert in een combinatie van frisse muziek, Formule 1-informatie en vormgeving”, aldus Rijsenbrij. “Wat ons doel is? Grand Prix Radio net als Max Verstappen op pole position zetten”.

Lees ook: Premium: nóg meer unieke verhalen

Lees ook: Tijdschema Grand Prix van Italië

Lees ook: Christian Horner: Moeten ons best doen willen we beide titels verliezen

door de redactie van Grand Prix Radio

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden