Ricciardo sluit eventuele terugkeer bij Red Bull niet uit

Ricciardo

Aan het einde van het Formule 1-seizoen 2020 zal het contract van Daniel Ricciardo bij Renault aflopen. Wat hij daarna gaat doen, weet hij nog niet, maar een terugkeer bij Red Bull Racing sluit de Australiër zeker niet uit.

In de Sky Sports F1 Vodcast vertelt Ricciardo, dat er op dit moment nog geen sprake is van concrete gesprekken over contractvernieuwing met Renault. Vanwege het coronavirus ligt het Formule 1-seizoen stil, wat volgens Ricciardo logischerwijs betekent, dat er nog niet over contracten gepraat wordt.

"Normaal gesproken starten gesprekken over contracten aan de hand van races, behaalde resultaten en momentum, maar dat kan nu niet echt. Op dit moment is er gewoon nog weinig te zeggen op het gebied van contracten."

Op de vraag of Ricciardo een terugkeer bij het team van Red Bull Racing uitsluit, zegt hij het volgende: "Iets wat ik geleerd heb in het leven, is dat je nooit nooit moet zeggen. Je moet nooit meteen iets afschrijven. Wat ik in het verleden bereikt heb, kan ik 100% zeker nog een keer bereiken."

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen