Robert Doornbos treft schikking met sponsor

1920x1080-Robert-Doornbos-RTL-Late-Night

Er is eindelijk een punt gezet achter het slepende conflict tussen Robert Doornbos en de Limburgse ondernemer Harry Muermans. Zakenblad Quote meldt dat het duo een schikking heeft getroffen.

In februari oordeelde het gerechtshof in Den Bosch dat de voormalige Formule 1-coureur van onder meer Red Bull Racing zijn voormalige sponsor ruim 10,6 miljoen euro moest terugbetalen.

Lening of niet?

Tijdens zijn raceloopbaan werd Doornbos, die na de Formule 1 ook actief was in de Amerikaanse raceklasse Champ Car, financieel bijgestaan door Muermans. De ondernemer eiste het geld terug van de voormalige coureur omdat het een lening zou zijn geweest.

In eerste aanleg ving Muermans bot bij de rechtbank in Roermond, maar in hoger beroep stelde het hof vast dat het inderdaad ging om uitgeleende bedragen.

Einde aan lange strijd

Vlak na de uitspraak van de rechter zijn beide partijen om de tafel gaan zitten en tot een schikking gekomen. Hiermee is er een einde gekomen aan een strijd die ruim vijf jaar heeft geduurd. Hoe hoog de schikking is, is niet bekend.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden