Ronald Molendijk in F1 aan Tafel: Hamilton past niet bij Ferrari

door Tim Koenders
Lewis Hamilton Monza Italie

Ronald Molendijk ziet het niet gebeuren dat Lewis Hamilton voor Ferrari gaat rijden. Dat liet hij weten in F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio.

Aan het einde van 2023 loopt het contract van Lewis Hamilton af. De vorige keer dat de zevenvoudig-wereldkampioen zijn contract verlengde duurde dit heel lang. Volgens teambaas Toto Wolff lopen de contractonderhandelingen dit keer minder moeizaam. Het zou zelfs een kwestie van tijd zijn. Toch zijn beide partijen er nog niet uitgekomen. Er gaan inmiddels geruchten dat Ferrari zich wil mengen in de strijd om de handtekening van de Brit. Dit kwam ook ter sprake in F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio.

wolff hamilton

Italiaan

“Voorlopig wordt hij toch aardig om zijn oren gereden door zijn teamgenoot. Dat lijkt mij als team wel een lekker startpunt om met Lewis te gaan praten. Als ik Mercedes was zou ik de resultaten van afgelopen jaar erbij pakken en vragen waarom hij 44 miljoen wil hebben.” Dat liet producer, dj, muziekdeskundige en Formule 1-liefhebber Ronald Molendijk weten. Molendijk ziet het niet gebeuren dat Hamilton voor Ferrari gaat rijden. “Ik denk dat je daar een ander soort coureur nodig hebt. Wat er nu zit is het misschien ook niet, het mooiste zou natuurlijk een Italiaan zijn net als in de MotoGP. Daar wint een Italiaan op een Italiaanse motor.”

Lees ook: F1 aan Tafel: Vrouwelijke coureur bij Red Bull

Lees ook: Race Gemist: Formule Geen

Lees ook: Rinus 'Veekay' van Kalmthout stunt met P2 in kwalificatie Indy500

door Tim Koenders

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden