Rosberg geïnteresseerd in de overstap naar Formule E

rosberg

Nico Rosberg zegt dat hij er wel oren naar heeft om in de toekomst een rol te spelen in de volledig elektrische Formule E klasse. De voormalig wereldkampioen Formule 1 is van mening dat deze klasse een grote toekomst tegemoet gaat.

“Ik weet er best veel van af en ik volg het al een tijdje. Het heeft een fantastische toekomst,” aldus de oud-teamgenoot van Lewis Hamilton. “Ik sta open om nieuwe dingen te ontdekken. Laten we kijken wat de mogelijkheden zijn, maar ik ben zeker geïnteresseerd." De Duitser heeft wel duidelijk aangegeven dat hij zeer zeker niet zal racen in die klasse. “Voor mij is dat een gesloten boek. Ik ben erg opgewonden over de nieuwe stappen die ik nu zet.”

In 2019 zal Mercedes deelnemen aan de Formule E en ook Porsche heeft plannen voor deze overstap. “De beste merken van de wereld doen hieraan mee om tegen elkaar te strijden dus dat is geweldig. De Formule E slaat de spijker op de kop. Er is momenteel een hype rondom elektrisch rijden en daarom is er gegarandeerd een mooie toekomst voor deze klasse,” besloot Rosberg.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen