Silly Season: 'George Russell hoeft alleen maar te tekenen'

1920x1080-Lance-Stroll-Williams-GP-Singapore-2018

Hoewel er nog veel onduidelijkheid bestaat over de rijdersbezetting bij Williams in 2019 denkt het Braziliaanse Globo zeker te weten dat één stoeltje zal worden bezet door George Russell. Volgens de Brazilianen heeft de Brit al een contract op zak dat hij alleen nog maar hoeft te ondertekenen.

De geruchten over een rijderswissel bij de Britse renstal worden steeds luider sinds de vader van huidig Williams-coureur Lance Stroll Force India heeft overgenomen. Er wordt vanuit gegaan dat de Canadees de overstap maakt naar de renstal waar vader Lawrence de scepter zwaait.

Talentenprogramma Mercedes

De 20-jarige Russell gaat momenteel aan kop in de stand om de F2-titel en maakt deel uit van het talentenprogramma van Mercedes, net als overigens Esteban Ocon, die bij Force India mogelijk zijn stoeltje verliest aan Stroll.

Williams liet afgelopen weekend in Singapore weten nog geen knoop te hebben doorgehakt over een eventuele opvolger van Stroll. "We zijn nu halverwege dat proces", zegt teambaas Claire Williams in gesprek met Sky Sports. "Op korte termijn zullen we geen beslissing nemen. Je weet hoe we er bij Williams in staan, we beslissen pas aan het einde van het seizoen."

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen