Steiner: Gene Haas steunt Formule 1-project

Guenther-Steiner

Guenther Steiner heeft laten weten dat Gene Haas van plan is om in de Formule 1 te blijven. Recentelijk had de teameigenaar van het Amerikaanse team laten doorschemeren het Formule 1-project te herzien.

Haas had laten weten het begin van het seizoen te gebruiken als evaluatiemoment. De eerste races zouden bepalen of Haas van plan was ook na 2020 in de Formule 1 t blijven en dat weer een slecht jaar niet gewenst was. Vorig jaar eindigde Haas F1 Team teleurstellen als negende, terwijl in 2018 nog een knappe achtste plek behaald werd.

Teambaas Steiner vertelde desgevraagd aan Autosport over de toekomst van Haas in de Formule 1, dat hij niet verwacht dat Gene Haas eruitstapt. Dat maakt hij op uit het gesprek dat ze voerden voorafgaand van de Australische Grand Prix. "Ik sprak met hem die ochtend [de donderdagochtend voor de Australische Grand Prix, red.]. Hij belde mij om te vragen of iedereen oké was," aldus de Italiaan. 'Ik denk dat hij toegewijd is. Hij wil weten wat we doen, wat er in het team leeft. Ik belde vijftig minuten met hem. Ik denk dat die toegewijd is."

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden