Steiner is klagende Grosjean meer dan zat

Steiner-Haas-F1

Guenther Steiner heeft geen goed woord over de manier hoe zijn coureur Romain Grosjean tijdens de Grand Prix van Rusland, zijn frustraties te loop liet over de boordradio. 

De Fransman kwam niet verder dan een teleurstellende zeventiende stek tijdens de Grand Prix in Sotsji. Na de Grand Prix was Grosjean geïrriteerd en gaf hij aan dat je ook niks mag verwachten van een team dat geen updates meebrengt. Over de boordradio kon Grosjean ook moeilijk zijn emoties in bedwang houden: ''Met deze auto kan je helemaal niets. Het spijt me als ik wat aangebrand klink, maar ik ben werkelijk waar pissig. Ik bega bijna bij elke bocht een ongeluk omdat ik geen balans heb.''

Na afloop van de race was Steiner dan ook bepaald niet blij met de uitlatingen van zijn coureur. ''Hij is op tv heel duidelijk over wat hij van onze auto vindt'', meldt Motorsport. ''Goed voor hem. Hij praat er ook met journalisten over. Waarschijnlijk doet hij dat zodat hij er niet meer met mij over hoeft te praten. Dat is wel netjes tegenover mij want zo heb ik minder werk.'' De teambaas lijkt dan ook helemaal klaar te zijn met het gezever van Grosjean. ''We weten wat er mis is. Ik ben ook altijd eerlijk tegenover de journalisten. We zijn niet blij en we verstoppen niets. Maar het gaat mij om de manier waarop je iets zegt. Als hij denkt dat hij het zo moet doen dan gaat ‘ie z’n gang maar'', besluit Steiner.

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden