Ten Voorde over Porsche Supercup: "Hebben hoge verwachtingen"

Jaap-van-Lagen-artikel-2

Porsche Supercup-coureur Larry ten Voorde zal dit weekend en volgend weekend moeten vechten om de leiding in het kampioenschap te behouden. Met nog twee races te gaan, zit het veld dicht op elkaar wat betekent dat alles mogelijk is. Dit weekend komt de raceklasse in actie op het circuit van Spa-Francorchamps. Speciaal voor Grand Prix Radio blikt Ten Voorde vooruit op de race.

"Nog twee weekenden te gaan. Spa dit weekend en Monza volgend weekend", begint Ten Voorde. De Nederlander is de leider in het kampioenschap en zal er alles aan moeten doen om die plek de komende twee races vast te houden. "We hebben een heel sterk mid-seizoen gehad en daar bouwen we nu op door."

Scherp

"Het team is scherp, ik ben scherp, de auto is scherp. We zijn goed voorbereid", constateert Ten Voorde vastberaden. De komende twee races zal hij moeten vechten met alles wat hij heeft om de leiding vast te houden en het kampioenschap binnen te slepen. "We kijken na onze winst in Barcelona met hoge verwachtingen naar dit weekend."

De hele update van Larry ten Voorde hoor je op Grand Prix Radio.

Lees ook: Hartog over Porsche Supercup: “Zullen sterk voor de dag komen”

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen