Terugblik dominante seizoen Red Bull

door Shakyra van den Heuvel
Premium update
Red Bull Max Verstappen Italië race
Premium update

Het seizoen zit erop en daarom kijken we terug naar het dominante seizoen van Red Bull. Het seizoen waar zij 21 van de 22 races hebben gewonnen en veel records hebben verbroken met hun RB19. Met Grand Prix Radio kijken we terug naar het geweldige seizoen van Red Bull Racing.

Afgelopen seizoen was het meest dominante seizoen ooit voor het Oostenrijkse team. Ze hebben zowel het constructeurskampioenschap, wereldkampioenschap, tweede plek in het kampioenschap met Pérez en daarnaast wisten ze maar liefst 21 van de 22 races te winnen. Verstappen heeft het ene na het andere record verbroken en Pérez heeft zijn rol als tweede rijder goed vervuld door de tweede plek in het kampioenschap te halen. We lichten een aantal momenten uit waar we kijken naar de meest dominante momenten afgelopen seizoen, maar ook naar de momenten waar het even niet zo goed ging. 

Dit is een premium update van Grand Prix Radio. Door je te abonneren op deze updates via onze apps steun je de constante ontwikkeling van Grand Prix Radio en krijg je toegang tot nog meer unieke verhalen, video’s en foto’s over de autosport. De premium updates van Grand Prix Radio kun je lezen in de Grand Prix Radio apps.

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden