Tsunoda gefrustreerd na mislopen punten

Yuki Tsunoda GP Bahrein

Yuki Tsunoda kende tijdens de Grand Prix van Bahrein een lastige middag. Hoewel de Japanner een aantal plekken goed wist te maken vanaf de veertiende startplek, greep hij uiteindelijk net naast de punten op de elfde plek. Tsunoda zelf is dan ook duidelijk over zijn gevoel met betrekking tot de race.

 

Van de snelle Japanner weten we dat hij zijn gevoel niet snel onder stoelen of banken steekt. Met zijn behaalde elfde plek is Tsunoda niet tevreden. De Japanner zat tegen het einde van de race dichtbij Alexander Albon op P10 maar helaas zonder resultaat. "Dit is erg frustrerend. Uiteindelijk is het niet gelukt om punten te scoren. Dit gehele weekend is erg lastig geweest voor ons." Aldus Tsunoda tegenover F1.com. 

 

 

"Meer performance nodig"

Tsunoda zelf geeft aan meer performance te willen om de volgende stap te kunnen zetten. "Op dit moment missen we de zelfverzekerdheid in de auto. Als wij consistent mee willen doen in het middenveld zullen we meer performance moeten vinden." De japanner blikt ook terug op het gevecht met Williams. "Wij zijn sneller in de bochten maar zij zijn sneller op het rechte stuk. Precies het tegenovergestelde. Dat maakte het erg lastig om in te halen. Het is belangrijk dat we op korte termijn meer snelheid vinden en ons comfortabeler voelen in de auto." 

 

LEES OOK: De Vries over Debuut Alpha Tauri: Best tevreden

LEES OOK: Fernando Alonso: Stroll held van de dag

LEES OOK: Kevin Magnussen: Niet het weekend waar we van droomden

 

 

 

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden