Kevin Magnussen: Niet het weekend waar we van droomden

haas Bahrein 2023

Voor Kevin Magnussen verliep het weekend in Bahrein niet geheel soepel. Na de tegenvallende kwalificatie leek het op zondag beter te gaan met een uiteindelijke P13 als resultaat. De Deen zelf is dan ook redelijk optimistisch gestemd over het verloop van de race.

"Ik was aangenaam verrast met de racepace vandaag. Ik startte vandaag op P17 en de strategie was niet helemaal op orde. Toch maakte we een aantal plekken goed. De pace voelde goed als je dat vergelijkt met waar we vandaag kwamen." Aldus Magnussen tegenover F1.com. Hierbij doelt de Deen op de lastige kwalificatie. De Deen geeft hiervoor als reden dat er gekozen is voor een verkeerde setup aan zijn kant van de garage. 

 

 

Over het algemeen optimistich. 

Magnusssen zelf kijkt vooral naar de positieve punten die hij kan trekken uit het afgelopen weekend. "Natuurijk is dit niet het weekend waar we van droomden maar we hebben veel geleerd. We deden aan damage control tijdens de race en alsnog hadden we meer race pace dan dat we van te voren hadden verwacht. Dat is in iedergeval een stap vooruit. Nu is het zaak om nog meer stappen te zetten." Aldus Magnussen, die de blik meteen op het volgende raceweekend richt.

 

Lees ook: Lance Stroll: Hele race pijn gehad

Lees ook: Race vol problemen voor McLaren

Lees ook: Dramatische Grand Prix van Bahrein voor Ferrari

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden