Van Berlo over Porsche Carrera Cup: 'Het is een super gaaf evenement'

IMG_20200918_095551_356

Nu de Porsche Carrera Cup Duitsland weer van start gaat, komt ook Kay van Berlo weer in actie. De Nederlander rijdt dit weekend in het voorprogramma van de 24 uur van Le Mans. Speciaal voor Grand Prix Radio blikt Van Berlo vooruit op het raceweekend.

"We zijn ons, in het zonnige Le Mans, klaar aan het maken voor de eerste ronde van de Porsche Carrera Cup Duitsland", begint Van Berlo. Hij zal zaterdagochtend in actie komen vlak voordat de 24 uur van Le Mans van start gaat. Aan de race zullen bolides van onder andere de Porsche Carrera Cup Frankrijk, de Porsche Carrera Cup Benelux en dus de Porsche Carrera Cup Duitsland meedoen. Het totaal aantal deelnemende auto's komt uit rond de 53.

"Het is natuurlijk gaaf om op een circuit als Le Mans rondjes te kunnen doen en al helemaal met 50 auto's die identiek aan elkaar zijn", vertelt Van Berlo. Het zal zijn eerste race voor het team van Huber Racing worden, sinds hij de overstap naar dat team maakte. "Ik heb er super veel zin in. De tests die we voor het seizoen hebben gedaan zagen er veelbelovend uit."

De hele update van Kay van Berlo hoor je op Grand Prix Radio.

Lees ook: Ten Voorde kijkt uit naar zijn eerste deelname aan de 24 uur van Le Mans

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden