Van der Sloot: “Zin om weer eens op de donder te krijgen"

door Hidde Wissels
Sandra-van-der-sloot-adac-gt4

Sandra van der Sloot heeft het eerste raceweekend van het ADAC GT4 achter de rug. Tegenover Grand Prix Radio vertelt ze uit hoe de race verliep.

Het openingsweekend van de ADAC GT4 werd op het circuit in Oschersleben gehouden. Van der Sloot rijdt voor het team van Drive First in een BMW M4. Het weekend verliep niet vlekkeloos omdat het team van Van der Sloot vanaf begin achter de feiten aanliep.

“Het was een enerverend weekend"

“Ik heb het eerste weekend van de ADAC GT4 achter de rug op het circuit in Oschersleben”, begint Van der Sloot. "Ik ben gevraagd om dit jaar te komen rijden bij het team Drive First in een BMW M4 en ik kan vertellen dat het een enerverend weekend was. Een weekend waarbij we eigenlijk achter de feiten hebben aangelopen vanwege te weinig tracktime en een voorbereiding die niet optimaal was." 

Het GT4-veld kent een hoop ervaren mannen die aan kop rijden. Van der Sloot kijkt ernaar uit om veel op te steken deze periode. “We hebben dit weekend met het team laten zien dat we zeker dit jaar mee zullen gaan komen in het zeer heftige GT4-veld. De mannen die daarin meerijden hebben veel ervaring. Bij de top-6 zitten sowieso oude fabrieksrijders. Het is voor mij een enorme uitdaging. Ik kijk er naar uit om veel te leren en weer eens op mijn donder te krijgen. Volgende maand zijn we weer aan de beurt, dan op de Red Bull Ring."

Luister de hele update van Sandra van der Sloot op Grand Prix Radio.

Lees ook: McLaren naar Monaco met speciale Gulf-livery

Lees ook: Renger van der Zande: “Strategie was gewoon niet goed"

Lees ook: Tijdschema Grand Prix van Monaco

door Hidde Wissels

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden