Vettel naar Red Bull 'onwaarschijnlijk' volgens Horner

images_Formule1_nieuws_horner-vettel

In navolging van Helmut Marko heeft Christian Horner gezegd dat het onwaarschijnlijk is dat Sebastian Vettel terugkeert bij Red Bull. Horner is tevreden met het team dat ze nu hebben.

Vorige week werd bekend dat Vettel zijn contract bij Ferrari niet verlengde, waardoor Carlos Sainz van McLaren naar de Scuderia verkast en Daniel Ricciardo de vrijgekomen plaats bij McLaren inneemt. Vettel heeft nog niet bekend gemaakt wat hij volgend seizoen gaat doen.

Een terugkeer bij Red Bull zou in theorie kunnen, Alexander Albons contract is aflopend. Horner denkt dat het 'hoogst onwaarschijnlijk' is. 'We hebben een meerjarige overeenkomst met Max (Verstappen, red.). Alex doet het fantastisch. We hebben een goede dynamiek in ons team', aldus de Red Bull-teambaas in gesprek met Sky Sports.

Horner wil die dynamiek niet verstoren. 'De ervaring leert dat twee alphamannetjes in een team, niet werken. Sebastian is nog steeds een competitieve coureur. Ik denk niet dat twee alphamannetjes goed is voor ons team.'

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden