Lewis Hamilton: We weten wat het probleem is

Lewis Hamilton Hongarije

Voor Lewis Hamilton maakte de kwalificatie voor de Grand Prix van Italië niet zoveel uit omdat de Brit toch achteraan moet starten. Toch baalt de zevenvoudig-wereldkampioen van het gat naar de kop van het veld.

Lewis Hamilton rijdt dit weekend met een nieuwe motor en dus moet hij de Grand Prix van Italië achteraan starten. Na een goede auto te hebben in Zandvoort zou je zeggen dat de Brit nog steeds kansen heeft op een mooi resultaat. Maar door het compleet andere type circuit is dat nog lang niet zo eenvoudig. De Mercedes is over één ronde niet snel genoeg, zo oordeelt Hamilton.

Positief blijven

“We weten wat het probleem is maar we kunnen er op dit moment gewoon niks aan doen. We zijn druk bezig om ervoor te zorgen dat het volgend jaar is opgelost.” Dat liet de zevenvoudig-wereldkampioen na afloop van de kwalificatie weten aan Formula 1. “In Zandvoort voelde alles weer goed aan maar als je hier komt is dat weer totaal anders. We moeten gewoon positief blijven. Ik weet niet wat er morgen gaat gebeuren. We kunnen vast blijven zitten achter iemand maar we kunnen ook in de punten komen.”

Lees ook: Charles Leclerc pakt pole position voor thuispubliek, Verstappen P2

Lees ook: Ongelukkig weekend voor Yuki Tsunoda

Lees ook: Vettel benadrukt: Stoppen was eigen keuze

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden