Albon: GP van Singapore rijden is het doel

door Tim Koenders
Alexander Albon Williams Hongarije

Alexander Albon, die de Grand Prix van Italië niet kon rijden door een blindedarmontsteking, bereidt zich voor op de Grand Prix van Singapore. Al begrijpt hij zelf ook wel dat het niet gemakkelijk zal zijn om op tijd fit te zijn. Liggen er nog kansen voor Nyck de Vries?

Op zaterdagochtend in het weekend van de Grand Prix van Italië werd naar buiten gebracht dat Alexander Albon last had van een blindedarmontsteking. Hierdoor kreeg Nyck de Vries de kans om zijn debuut te maken in een Formule 1 race. Dat was al een droom die uitkwam maar de Nederlander wist ook nog eens zijn eerste punten te pakken. Op 2 oktober staat de Grand Prix van Singapore op het programma. Het is nog maar de vraag of Alexander Albon dan alweer kan rijden. In een update op zijn sociale media geeft hij aan hoe het nu met hem gaat.

Zwaartse race van het jaar

“Op dit moment voel ik mij goed. Uiteraard ben ik iedereen die geholpen heeft enorm dankbaar.” Dat laat de Thai in de video weten. “Het doel is om de Grand Prix van Singapore te rijden maar dat kan nog wel lastig worden. Het is ook nog eens één van de zwaarste races van het jaar. Maar we moeten de lat hoog leggen en dan zien we hoe het uitpakt.”

Lees ook: Felipe Drugovich niet te spreken over Formule 2 regel

Lees ook: Nieuwe sponsordeal voor Red Bull in 2023

Lees ook: Vroegste wereldkampioenen der Formule 1

door Tim Koenders

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden