Capito blij verrast door Albon: Overtreft verwachtingen

Header liveblog 1 Bahrein

Jost Capito, teambaas van Williams, is blij verrast met Alexander Albon. Na de testdagen in Barcelona heeft Capito een goed gevoel over de coureur.

Tijdens de testdagen heeft Alexander Albon zijn comeback gemaakt in de Formule 1. Nadat hij voor het seizoen van 2021 geen stoeltje had, heeft hij nu een contract gekregen bij het team van Williams. Ondanks de compleet andere auto ten opzichte van Red Bull heeft Albon indruk gemaakt op zijn nieuwe baas, Jost Capito. Tegenover Motorsport-Total meldde Capito dat hij onder de indruk is van Albon.

Williams 2022 : 2

Vechter

"Hij is een vechter. Hij vindt de agressie van de auto en weet goed te pushen. Ik had verwacht dat hij goed bij het team zou passen maar hij overtreft mijn verwachtingen", aldus Capito. Volgens de teambaas geeft Albon zeer goede informatie en is hij goed in het beoordelen van de auto. Waar in voorgaande jaren Albon nog wel eens nerveus leek, is hij dat dit jaar volgens Capito niet. "Hij is ontspannen en heeft een goed gevoel voor de auto", vertelt Jost Capito.

Lees ook: Fernando Alonso lanceert eigen managementbureau

Lees ook: McLaren: Porpoising na vijf races geen probleem meer

Lees ook: Formule 1 verscheurt contract met Rusland

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden