De kampioen van Red Bull Racing: Sebastian Vettel

door Zus Veldkamp
Premium update
Vettel wereldkampioen 2010
Premium update

Met twee wereldkampioenschappen op zak voor Red Bull is Max Verstappen de golden boy van het team. Toch is wat hij doet niet iets nieuws voor Red Bull. Je zou haast vergeten dat Sebastian Vettel de eerste vier wereldkampioenschappen voor Red Bull heeft gewonnen. Hoe heeft hij dat gedaan? Grand Prix Radio zoekt het voor je uit.

Vandaag de dag is Max Verstappen met twee wereldkampioenschappen op zak de golden boy van het team van Red Bull. De Nederlander is niet meer weg te denken en het lijkt erop dat hij dit jaar weer afstevent op een wereldtitel erbij. Toch vergeten we een belangrijke golden boy van Red Bull: Sebastian Vettel. Hij is de coureur die voor het team Red Bull Racing de eerste vier wereldtitels wist binnen te halen. Maar hoe heeft hij dat dan gedaan? Grand Prix Radio zoekt het voor je uit. 

Dit is een premium update van Grand Prix Radio. Door je te abonneren op deze updates via onze apps steun je de constante ontwikkeling van Grand Prix Radio en krijg je toegang tot nog meer unieke verhalen, video’s en foto’s over de autosport. De premium updates van Grand Prix Radio kun je lezen in de Grand Prix Radio apps.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden