Familie Schumacher beticht van verspreiden leugens

door Gijs Leuvenink
Michael Schumacher

Voormalig manager van Michael Schumacher Willi Weber heeft in La Gazzetta dello Sport ongenadig hard uitgehaald naar de familie van Michael Schumacher. Volgens Weber liegt de familie over de gezondheid van de zevenvoudig wereldkampioen.

De voormalig manager meldde dat hij niet meegenomen is door de familie in hoe het er voor staat met de legendarische coureur zijn gezondheid, met name zijn vrouw Corinna moet het ontgelden. "Corinna heeft de telefoon nooit opgenomen, ik heb wel tachtig keer gebeld."

Contact met Jean Todt

Met voormalig teambaas en nu hoge pief bij de FIA Jean Todt kreeg Weber wel contact. "Ik heb met Todt gebeld en vroeg of ik langs kon komen. Dat was toen te snel. Een dag later belde ik weer, maar niemand nam meer op. Dat had ik niet verwacht. Het was de hele tijd te vroeg, nu is het te laat. Het heeft negen jaar geduurd."

Jean_Todt_FIA

Leugens

Weber denkt dat de familie niet eerlijk is over de situatie van Michael. "Ze verspreiden nu alleen maar leugens. Toen ik nog betrokken was beschermde ik de privéomgeving van Michael altijd, in het begin snapte ik wel dat ze niet alles naar voren brachten. Nu geloof ik dat ze alleen maar liegen."

Lees ook: Mick Schumacher vindt handhaving track limits onduidelijk

Lees ook: Yuki Tsunoda blij met resultaat in top 10

Lees ook: Carlos Sainz na tow Leclerc: Was hele weekend al het plan

door Gijs Leuvenink

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden