Frans Verschuur in F1 aan Tafel: De Vries deed het goed

door Tim Koenders
Nyck De Vries_Bahrein

Met een twaalfde plaats tijdens de Grand Prix van Monaco mag Nyck de Vries tevreden terugkijken op zijn race. Dat liet de bekendste teambaas van Nederland Frans Verschuur weten in F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio.

Nyck de Vries rijdt dit jaar zijn eerste volledige seizoen in de Formule 1. Tot op heden verloopt het seizoen nog niet zoals De Vries vooraf had gehoopt. Samen met Logan Sargeant is hij de enige coureur die nog geen punten wist te pakken in 2023. Teamgenoot Yuki Tsunoda wist al wel twee punten te pakken voor het team van AlphaTauri. In de straten van Monaco reed De Vries een foutloze race in moeilijke omstandigheden. Nyck de Vries eindigde de Grand Prix van Monaco als twaalfde. Dit leverde wederom geen punten op maar toch kan hij terugkijken op een goede race.

nyck de vries bakoe sprintrace

Positief

“Nyck mag zeker tevreden zijn na dit weekend. In deze omstandigheden moet je je toch beheersen om ervoor te zorgen dat je dat ding niet alsnog in de muur zet. Een aantal anderen deden dat wel dus ik denk dat hij het heel goed gedaan heeft.” Dat liet de bekendste teambaas van Nederland Frans Verschuur weten in F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio. “Ik hoop voor hem dat hij nu een positieve flow krijgt, want dat zal eigenlijk ook wel moeten om Yuki in Barcelona ook het vuur aan de schenen te leggen.”

Lees ook: F1 aan Tafel: Max machtigste man in Monaco

Lees ook: Mercedes had podium voor ogen in Monaco

Lees ook: Grand Prix Monaco eindigt in deceptie voor Williams

door Tim Koenders

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden