Glenn van Berlo: Na 3 uur in de race zijn we al uitgevallen

Glenn van Berlo auto 24 uur van Daytona

Glenn van Berlo komt niet meer in actie tijdens de 24 uur van Daytona. Na 3 uur viel zijn team, Riley Motorsports al uit in de LMP3-klasse. Van Berlo zelf heeft geen meters kunnen maken. 

Na 3 uur is het team van Riley Motorsports al uitgevallen in de LMP3-klasse. Van Berlo heeft op dat moment nog geen meter gereden. De uitvalbeurt komt door een motorprobleem. "Na 3 uur in de race, dus met nog 21 uur te gaan zijn we al uitgevallen door een kapotte motor, een vastloper om precies te zijn. Dat is heel erg zuur en aan de voorbereiding heeft het niet gelegen. Het team heeft alles wat kapot zou kunnen gaan vervangen vooraf. Het is dus echt een kwestie van pech", laat van Berlo weten aan Grand Prix Radio

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Riley Motorsports (@rileymotorsports)

Dit jaar zou van Berlo zijn debuut maken in de 24 uur van Daytona, door de problemen met de motor moet dat nog een jaartje uitgesteld worden. "De afgelopen twee jaar heeft het team gewonnen. Dat geeft geen garantie, maar wel vertrouwen. Ik heb door het probleem uiteindelijk geen minuut kunnen rijden en dat terwijl het mijn debuut is. Dat heeft een bittere nasmaak.Ik hoop dat ik volgend jaar opnieuw de kans krijg en dat het geluk aan onze zijde staat."

De hele update van Glenn van Berlo hoor je op Grand Prix Radio.

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden