Haas-coureurs ontmoeten NASCAR op Charlotte Motor Speedway

door Frederique van Grinsven
Haas Nascar Mick Schumacher

Kevin Magnussen en Mick Schumacher zijn een NASCAR-ervaring rijker. Na afloop van de Grand Prix in Miami reisden de teamgenoten van Haas door naar Charlotte Motor Speedway voor een paar laps in een NASCAR-tweezitter.

Rijden naast Stewart-Haas Racing NASCAR-coureurs Chase Briscoe, Riley Herbst en Cole Custer is voor de F1-coureurs even andere koek. Als Magnussen opmerkt dat Briscoe hard aan het pushen was, reageert de Amerikaan koeltjes: "Dat was misschien 90 procent."

We gaan samen ten onder

Vervolgens is het de beurt aan Magnussen en Schumacher zelf om elkaar rond het circuit te rijden. "Het is best eng, maar we gaan samen ten onder." grappen ze naar elkaar.

"Het is een iconische raceauto, het geluid als je op de Speedway rijdt. Het is zo herkenbaar, dit is waar NASCAR thuishoort." laat Magnussen na afloop weten.

Haas meets Nascar Charlotte Motor Speedway

Foto: Haas F1 Team (LAT Photo)

Geen upgrades naar Spanje

Haas richt zijn pijlen nu op de volgende race in Spanje. Het team liet eerder deze week weten dat er geen nieuwe upgrades naar Spanje worden meegenomen. Volgens teambaas Guenther Steiner zit "er snelheid in de auto die we er eerst uit moeten halen".

Lees ook: Potentieel van Williams FW44 verborgen door kwalificatie problemen

Lees ook: Honda titelsponsor van Japanse Grand Prix in september

Lees ook: Alfa Romeo hoopt op vlekkeloos weekend in Spanje

door Frederique van Grinsven

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen