Lewis Hamilton verwacht terugkeer Sebastian Vettel

Hamilton-en-Vettel

Lewis Hamilton verwacht dat Sebastian Vettel terug gaat keren in de Formule 1. Vettel kondigde aan te stoppen met Formule 1 na dit seizoen maar Hamilton geeft daar nog niet aan toe.

Op de persconferentie op de donderdag in Abu Dhabi zien we een opstelling met dertien wereldtitels verdeeld over drie stoelen. Vettel, Alonso en Hamilton staan bekend als legendes binnen de autosport. Vettel kondigde een tijd terug aan dat dit seizoen zijn laatste zal zijn. Hamilton krijgt tijdens de FIA-persconferentie de vraag van welk gevecht met Vettel hij het meest heeft genoten. Vettel zelf breekt in en geeft antwoord. "Ik denk dat Bakoe niet een goede was, omdat wat ik daar deed niet netjes was maar vanaf dat moment", vertelt Vettel. "Werd onze vriendschap beter", maakt Hamilton af. 

Terugkomst Vettel

Hamilton benoemt dat hij en Vettel goede gevechten hebben gehad maar dat hem toch iets opvalt. "Ik zit hier, en heb er over nagedacht, maar de meeste coureurs komen terug. Hij komt terug. Jij gaat terug komen", zegt Hamilton tegen Vettel. Hamilton accepteert dat het de 'laatste' race is van Vettel maar hij is duidelijk. "Hij komt terug. Formule 1 trekt je terug, dat hebben we gemerkt bij meerdere coureurs." Vettel reageert grappend op de opmerking van Hamilton. "Misschien kunnen we buiten een deal maken, als jij weg bent dan kom ik terug", vertelt Vettel.

Lees ook: Liam Lawson rijdt VT1 Abu Dhabi bij Red Bull

Lees ook: Nico Hülkenberg vervangt Mick Schumacher bij Haas

Lees ook: Mercedes: Geen voorkeursbehandeling Hamilton omwille F1-record

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden