Hoe kun je Zandvoort het beste bereiken?

door Zus Veldkamp
Sergio-Perez-zandvoort

Nu het weekend van de Grand Prix van Nederland dan eindelijk begonnen is wordt het druk rondom de wegen naar Zandvoort. Hoe kun je Zandvoort het beste bereiken? Wat zijn de piekmomenten? Grand Prix Radio zet het allemaal op een rijtje. 

Eindelijk is de Grand Prix van Nederland weer begonnen. Met 110.000 bezoekers per dag is dat een drukte van jewelste en al die mensen komen met vervoer naar Zandvoort. Het zal dan ook wel druk worden rondom de wegen naar Zandvoort. 

zandvoort

Piekmomenten

Tijdens zo'n weekend zijn er ook piekmomenten. Dat zijn de momenten waarop er de meeste beweging is van mensen. Er wordt verwacht dat dat in Zandvoort tussen 08:00 en 13:00 (instroom) en tussen 17:00 en 21:00 (uitsroom) zal zijn. Als tip wordt dan ook gegeven om om die tijden heen te reizen. Dus vóór 08:00, tussen 13:00 en 17:00 of na 21:00.

Hoe kun je Zandvoort bereiken?

Zandvoort is het beste te bereiken met het openbaar vervoer of de fiets. Wegafsluitingen worden aangegeven op apps zoals Google Maps. Is dat niet het geval? Let dan goed op de borden die overal staan. Die geven vaak ook de beste route naar het circuit aan. Als je met het openbaar vervoer komt zijn er verschillende trajecten beschikbaar. Zo rijdt de trein van station Haarlem naar station Zandvoort en rijden er extra treinen. Ook de bus heeft verschillende lijnen die direct naar het circuit rijden. 

Grand Prix Radio zendt vrijdag, zaterdag en zondag tijdens de Grand Prix van Zandvoort live uit vanaf de boulevard in Zandvoort.

Je kunt langskomen, radio kijken, meepraten, voorspellen en prijzen winnen.

De radiostudio van Grand Prix Radio vind je op de boulevard bij het TinQ tankstation naast het circuit.

Live meekijken met de radiouitzending? dat kan!

>> Klik hier voor de livestream <<

Lees ook: Grand Prix Radio tijdens Dutch GP live vanuit Zandvoort

Lees ook: Esteban Ocon: Voorkeur voor Mick Schumacher als teamgenoot

Lees ook: Jos Verstappen mist deel Nederlandse Grand Prix

 

door Zus Veldkamp

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden