Indy Dontje in Mercedes AMG GT4 in actie in Sebring

IMG_7630

Indy Dontje komt vrijdag in de IMSA Continental SportsCar Challenge in actie in een Mercedes AMG GT4. De Nederlander komt uit voor Winward racing in de klasse onder het IMSA WeatherTech SportsCar Championship.

In dat kampioenschap wordt zaterdag de 12 uur van Sebring verreden, waaraan onder andere Renger van der Zande en Jeroen Bleekemolen zullen deelnemen.

”Mooie overwinning, enorm gaaf”

Dontje kijkt uit naar de race met Winward Racing maar vind het jammer dat hij niet net als in Daytona in het WeatherTech-kampioenschap uit kan komen. “Helaas was Daytona een eenmalige race voor ons. Natuurlijk met veel succes en een mooie overwinning, wat enorm gaaf was”, liet Dontje weten.

GT4

Dit weekend is hij weer terug in de GT4. Op donderdag wordt de kwalificatie gereden, die zal teamgenoot Russell Ward voor zijn rekening nemen. De race in de GT4 is op vrijdag en zal twee uur duren. “We hebben er enorm veel zin in, het ziet er allemaal goed uit en het weer ziet er ook goed uit voor deze week. We gaan ons best doen”,  blikt Dontje vooruit op het weekend.

Lees ook: Winst voor Dontje tijdens 24 uur van Daytona
Lees ook: Indy Dontje over 24h Daytona: "Horloge mooier dan beker"

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen