Koning van de Race: Er zit een Ferrari tussen

door Tim Koenders
F1 aan Tafel 11-9-2023

‘Wie is de Koning van de Race?’ Elke week wordt er met de tafelgasten van F1 aan Tafel vooruit geblikt op de komende race waarbij elke tafelgast een vraag moet beantwoorden. In de podcast van deze week is het Ruud Hendriks, die de vragen stelt. 

Op 17 september wordt de Grand Prix van Singapore verreden. Max Verstappen won de laatste tien races in de Formule 1 en heeft daarmee het record voor meeste overwinningen op rij op zijn naam. Op het stratencircuit in Singapore wist de Nederlander nog nooit te winnen. Corné Klijn krijgt de vraag of de Red Bull-coureur in Singapore gaat winnen. “Zeker.”

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Grand Prix Radio (@grandprixradio)

Sergio Pérez

Sergio Pérez staat erom bekend dat hij het altijd goed doet op stratencircuits. In Singapore zou hij het Verstappen dus weleens lastig kunnen maken. Toch denkt Ronald Molendijk van niet. Hij moet voorspellen waar de Mexicaan eindigt tijdens de race. “Zevende, er gebeuren daar altijd dingen.”

Pérez eindigt volgens Molendijk dus niet op het podium. Maar wie eindigen daar dan wel? Bas Koeten voorspelt drie teams op het podium. “Ik zou Alonso absoluut op het podium wensen. Er zit een Ferrari tussen en ook een Red Bull.”

Denk jij een betere Koning van Race te zijn? Luister elke week de F1 aan Tafel podcast van Grand Prix Radio en discussieer mee op onze social media.

door Tim Koenders

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden