Lance Stroll: Gefrustreerd, maar focus ligt op morgen

Lance Stroll

Lance Stroll is gefrustreerd na zijn kwalificatie. Nadat hij de muur toucheerde met zijn voorvleugel belandde hij even later echt in de muur en kon niet meer verder. De focus ligt voor hem nu op de race. Dit laat hij weten tegenover F1.com.

De kwalificatie ging voor Lance Stroll niet zoals gewild. Hij reed zijn rondjes al niet geheel foutloos, maar door twee grote fouten kort op elkaar eindigde zijn kwalificatie vroegtijdig. Ook zijn teamgenoot, Sebastian Vettel, raakte op dezelfde manier de muur met zijn voorvleugel, maar kon gewoon verder. Hij start morgen vanaf P9, Stroll vanaf P19.

Gefrustreerde Stroll

Het gaat al even niet geweldig met Lance Stroll. Zijn teamgenoot Sebastian Vettel, die de eerste twee races van het seizoen moest missen door een coronabesmetting, staat iedere keer voor hem. Ook de kwalificatie in Azerbeidzjan ging niet goed voor hem. Na een touché met de muur en zijn voorvleugel belandde hij later echt in de muur en kon hij niet meer verder. "Ik ben helemaal oke. mijn voorbanden blokkeerde waardoor ik in bocht 7 de muur raakte met mijn voorvleugel. Daarna remde ik te laat en zat ik in de muur", aldus Stroll. Hij liet daarna zich ook ontevreden uit en zit vol frustratie, toch richt hij zijn blik op de race. "Ja natuurlijk ben ik gefrustreerd, maar we kunnen er nu niks meer aan doen dus de focus ligt op de race van morgen."

Lees ook: Max Verstappen: Maakte een paar kleine foutjes

Lees ook: Sergio Pérez: We kunnen geen fouten permitteren tijdens de race

Lees ook: Charles Leclerc: Ik dacht dat Red Bull sneller zou zijn

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden