Lando Norris na deceptie Bahrein: Hoofden omhoog houden

Header liveblog 1 Bahrein

Na een lastig weekend in Bahrein ziet Lando Norris uit naar de Grand Prix van Saoedi-Arabië. De Brit geeft aan alles te willen geven en heeft vertrouwen in zijn team.

McLaren verliet Bahrein met nul punten. Het team leek veelbelovend tijdens de testdagen maar kon het niet waar maken. Norris eindigde als vijftiende en teamgenoot Ricciardo als veertiende. Tegen het team is Norris teleurgesteld maar wilt hij de moed niet opgeven. "Bahrein was een lastige, maar we blijven vooruit gaan als team zijnde. We nemen alles wat we geleerd hebben van vorige week mee en maken er het beste van wat we kunnen", aldus Norris.

Grand Prix van Saoedi-Arabië

Norris laat Bahrein dus achter zich en focust zich volledig op Saoedi-Arabië. "Dit weekend houuden we de hoofden omhoog en ik ben blij om weer terug te zijn op het circuit. De baan is cool en extreem snel voor een stratencircuit", vertelt de Brit. Het circuit vroeg alle focus van de coureurs. "Ik ben benieuwd hoe de 2022-bolides gaan zijn."

Op het circuit zal het team van McLaren betere prestaties neer moeten zetten. Norris heeft alle vertrouwen in zijn team en denkt dat het team zal verbeteren. "Ik vertrouw het team, zowel hier als in de fabriek. Ik weet dat ze dag en nacht bezig zijn om ons beter te maken voor komend weekend. We weten wat we kunnen bereiken dus we zullen alles geven en laten niets achter", concludeert Lando Norris. 

Lees ook: Red Bull heeft oplossing voor brandstofpomp probleem

Lees ook: Deelname Vettel GP Saoedi-Arabië onzeker

Lees ook: Richard Verschoor haalde zelf sponsorgeld bijeen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen