Lewis Hamilton: Slapeloze nachten na Singapore

Lewis Hamilton Singapore

Lewis Hamilton zegt slapeloze nachten te hebben gehad na de Grand Prix van Singapore. De Brit had een tegenvallend resultaat en wilt werken aan het beter zijn in de toekomst. 

De Grand Prix van Singapore verliep niet vlekkeloos voor Lewis Hamilton. Op een natte baan verremde de Brit zich en schoot hij rechtdoor de bandenstapels in. Hij verloor een potentieel podium en daarmee veel punten. In gesprek met F1.com kijkt Hamilton terug op de dagen na de race. "Ik heb niet per se gereflecteerd. Ik heb wel wat slapeloze nachten gehad, het speelt gewoon rond in je hoofd." Hamilton benoemt dat weekenden als Singapore gebeuren en dat hij gewoon weer vroeg op stond om te gaan trainen. "De workouts en het hardlopen waren belangrijk om positief te blijven en te focussen op dit weekend", aldus de Brit. Die benoemt dat je niks kan veranderen aan het verleden en hard moet werken om beter te zijn in de toekomst.

Lewis Hamilton heeft vijf overwinningen op het circuit van Suzuka en lijkt de baan dus door en door te kennen. Zelf blijkt hij daar niet zoveel mee bezig te zijn. "Ik wist niet eens dat ik hier vijf overwinningen had. Het is een fantastisch circuit. Het is een unieke plek om te zijn." Ondertussen wacht Lewis Hamilton al een tijdje op een overwinning.

Lees ook: Grand Prix van Japan 1989: Senna versus Prost

Lees ook: Charles Leclerc: Red Bull zal sterk zijn

Lees ook: Max Verstappen: Titel hier zou speciaal zijn

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden