Logan Sargeant: Ik voel spijt richting het team

Logan Sargeant vrijdag Zandvoort 2023

Logan Sargeant wist voor het eerst dit seizoen in Q3 te komen, maar crashte zijn auto. Hierdoor kon hij geen rondetijd neerzetten en kwam er een eind aan zijn Q3. Hij voelt dan ook veel spijt richting het team. Hij start de race vanaf P10.

Logan Sargeant wist voor het eerst dit seizoen Q3 te bereiken. Echter, crashte hij zijn auto en kwam er vroegtijdig een eind aan zijn Q3. Hij voelt dan ook veel spijt richting het team, die zijn auto moet repareren voor de race. Ondanks dat hij de race vanaf P10 mag starten is hij enorm teleurgesteld in zijn kwalificatie, zeker omdat de Williams veel potentie heeft. 

Crash

Logan Sargeant kwam na een goede kwalificatie in Q3 terecht. Echter, crashte hij vrij vroeg in de sessie zijn auto. Hij kwam op de witte lijn terecht en spinde dusdanig hard de bandenstapel in dat zijn sessie ten einde kwam. Hij is dan ook teleurgesteld en voelt spijt richting zijn team. "Het is teleurstellend. Ik laat het team met een beschadigde auto zitten. Ik raakte de witte lijn en die was waarschijnlijk nat. Toen was er niks meer aan te doen. Ik ben teleurgesteld en voel spijt richting het team."

Race pace

Al het hele weekend heeft Williams het goed voor elkaar. De auto ziet er snel uit en er lijkt dan ook kans te zijn op punten. Sargeant voelt dat ook aan. "We zijn al het hele weekend sterk en ik voel me goed in de auto. Mijn race pace was tijdens de vrije trainingen goed en ik ben blij met waar de auto nu staat. Hopelijk krijgen we de auto weer zoals hij was", aldus Sargeant tegenover F1.com.

Lees ook: Esteban Ocon: slechtste kwalificatie van dit jaar

Lees ook: Lando Norris: P2 is goed in deze omstandigheden

Lees ook: Max Verstappen: We moesten risico nemen

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden